4 items including Fa etetőszék XII ill XVIII (Eladó gyerekdolgok - Magyarország)

Fa etetőszék XII ill XVIII (09/14/11 06:50:59 UTC)

Eladó egy szép állapotú fa etetőszék ami asztallá is alakítható. A huzata a tárolástól hátul kicsit kiszakadt, de ez nem befolyásolja a használatot.

Eladó Graco Quattro Tour Babakocsi Garnitúra XVIII (09/14/11 06:50:59 UTC)

Eladó Graco Quattro Tour Deluxe babakocsi babahordozó, adapter, lábzsák. A babakocsi első kerekei bolygósíthatóak és fix állásba is rögzíthetőek, a hátsó kerekek lefékezhetőek. A kosár könnyedén lenyitható, elől a pohártartó felnyitható. A háttámla vízszintesen kívül még 3 állásba dönthető. 5 pontos biztonsági öv, amit a lábzsákon is be lehet fűzni. A lábtartó 3 állásba rögzíthető. A kupola teljesen átdönthető. A babakocsi egy mozdulattal könnyedén összecsukható és szétnyitható. A tetején hőmérős óra, és kettő tároló található. A babakocsi Travel System funkcióval rendelkezik. Minden huzat levehető és mosógépben mosható Újszülött kortól használható! Kérem tekintse meg további babakocsi hirdetéseimet is. Telefonszám 06/70-299-0057

Sport háromkerekű babakocsi XII ill XVIII (09/14/11 06:50:59 UTC)

Eladó egy szép állapotú háromkerekű babakocsi. Kerekei hibátlanok a huzatát kicsit megszívta a nap, de nem szakadt vagy használt.